пʼятниця, 01 червня 2018 18:20

Юлії Стукановій на пересадку кісткового мозку терміново потрібно 190 тисяч доларів

Автор: Фото надане Віталіною Стукановою
  Трансплантацію Юлії Стукановій мають робити в кінці липня
Трансплантацію Юлії Стукановій мають робити в кінці липня

7-річна Юлія Стуканова із Кременчука на Полтавщині перебуває в ізраїльській клініці Хадаса Ейн Керем. У дівчинки виявили саркому Юінга. На лікування і трансплантацію кісткового мозку потрібно $190 тис.

"Юлічка захворіла рік тому. За цей період Вона перенесла опромінення, складну операцію з видалення пухлини, ребра і частини лівої легені. Тепер перебуваємо в клініці Ізраїлю. Пройшли чотири блоки хіміотерапії, попереду ще три і трансплантація кісткового мозку.

Донечка надзвичайно сильна, не по-дитячому бореться за життя. Мріє бути артисткою. До хвороби займалася танцями і вокалом. Обожнює сцену. До останнього, не зважаючи на біль в ніжках, займалася в художньому колективі. Мріє про повернення.

В клініці почали підготовку до відбору стовбових клітин для трансплантації кісткового мозку. Юлічка буде сама собі донором. Це означає, що клітини обов'язково приживуться і нам не треба буде шукати донора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилу Шмалковському терміново потрібна операція на серці

Трансплантацію мають робити в кінці липня. На рахунку для лікування "нуль". Через кілька днів наступна хімія. Треба знову 16 тисяч доларів. Дуже прошу небайдужих людей врятувати життя нашої донечки. Буду вдячна всім добрим серцям за допомогу", - розповіла Gazeta.ua мати Віталіна Стуканова.

Реквізити для допомоги:
Картка Приват банку: 4149 6293 9441 0542 (Стуканова Віталіна Олександрівна), контакти бабусі Юлії Маслій Олени Петрівни: 068 921 30 82.

Зараз ви читаєте новину «Юлії Стукановій на пересадку кісткового мозку терміново потрібно 190 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі