понеділок, 24 жовтня 2022 14:50

Україну накриють потужні дощі: прогноз на завтра

Завтра в Україну прийдуть атмосферні фронти.

Тому в багатьох областях пройдуть дощі, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Сухий виняток – смуга від Чернігівщини через Полтавщину та Дніпро до Запоріжжя. Хіба що тумани все ж наповнюватимуть вологою повітря. Вітер на сході України буде рвучким, сильним, а загалом переважно помірний, південного напрямку. Надалі температурний фон не зазнає особливих змін, за дощами стежимо разом", – написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Завтра в Україну прийдуть атмосферні фронти
Завтра в Україну прийдуть атмосферні фронти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні кардинально зміниться погода: прогноз на понеділок

Температура повітря найближчої ночі становитиме +6...12°С. Завтра вдень буде у межах +12...16°С, на заході до +14...18°С, а у південній частині – +15...20°С.

У Києві дощ 25 жовтня більш імовірний у другій половині дня чи вже надвечір. Вранці та частину дня ще побуде без опадів. Можливий туман. Температура повітря у столиці завтра вночі становитиме +9...11°С, вдень повітря прогріється до +12...14°С.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже останні роки ми не бачимо суворих зим.

В Україні практично не було зими у 2019–2020 роках. І всі наступні й попередні зими були також теплими. Температура повітря постійно підвищується, і особливо це помітно в зимовий період.

Зараз ви читаєте новину «Україну накриють потужні дощі: прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі