середа, 01 грудня 2010 20:10

Українку покусала акула

Українку покусала акула

За інформацією ЗМІ, постраждала від нападу акули в Єгипті є громадянкою України, а не росіянкою. Відомості про постраждалу різняться. Згідно з іншою інформацією, у вівторок, 30 листопада, акула напала на двох росіян, чоловіка і жінку, сильно пошкодивши обом ноги. У жінки також пошкоджена спина.

За останні два дні в Єгипті сталося кілька випадків нападу акул у Червоному морі. Дані про кількість постраждалих і дати нападів акул різняться. 1 грудня постраждали ще два туристи з Росії – акули відкусили їм руки.

Остаточних даних про те, який вид акул нападав на туристів, немає. Це, ймовірно, або рифова акула, або довгокрила акула. Обидва види цих риб вкрай рідко нападають на людину і вважаються нешкідливими.

Відзначимо, що після інцидентів декілька пляжів курортного міста Шарм-ель-Шейх закрили.

Зокрема, доступ перекритий на пляжні зони Набк, Наама-Бей, Шарк-бей, а також на пляжі готелів, що розташовуються в цих зонах. На пляжах працюють мисливці на акул, які виманюють риб за допомогою приманки. Очікується, що незабаром заборону на купання буде знято.

РИА Новости, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Українку покусала акула ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі