понеділок, 18 березня 2024 14:00

Українців попередили про погіршення погоди

В Україні 19 березня пануватиме циклон.

Він визначатиме загалом повсюди вологу погоду - дощі. На заході, подекуди в центрі та на півночі місцями вони пройдуть із мокрим снігом, повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

"Почну прогноз погоди із Києва. Візьміть до уваги, що сьогодні дощ переходитиме у сніг. Це може суттєво ускладнити ситуацію на дорогах. Враховуючи, що сьогодні ще й понеділок. Водії, не злегковажте цим попередженням! Плюс така різка зміна погоди - похолодання, стрибки атмосферного тиску, зміна фази опадів - все це може несприятливо позначитися на самопочутті, вже не кажу про настрій", - попередила вона.

Температура повітря найближчої ночі в країні коливатиметься від +4℃ до -4℃. Завтра вдень у більшості областей очікується +4...7℃, на сході та півдні (окрім Одещини) +8...14℃, у західних областях буде найхолодніше, +2...5℃.

"Такі зимові підстаркуваті "залицяння" часто бувають у березні, адже всі люблять весну, бо ж гарна дівка засватана. Та це не довго, на щастя. Потепління передбачається 21-22 березня", - вказала Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики засмутили прогнозом на понеділок

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Циклон визначатиме загалом повсюди вологу погоду
Циклон визначатиме загалом повсюди вологу погоду

У Києві найближчої ночі пройде мокрий сніг, а завтра вдень очікується послаблення та припинення опадів.

Температура повітря вночі 0...+2℃, вдень близько +5℃.

Через поступове зниження атмосферного тиску, в Україні погодні умови стануть більш нестійкими. Зокрема, вплив атмосферних фронтів буде відчутно помітним у західних та північних областях. На решті території країни істотних опадів не передбачається.

Зараз ви читаєте новину «Українців попередили про погіршення погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі