субота, 02 серпня 2014 12:28

Україна опинилась на порозі антиолігархічної революції

Україна опинилась на порозі антиолігархічної революції

"Немає і ніколи не було різниці яке прізвище носить олігарх. Немає жодної різниці між Льовочкіним і Коломойським, Пінчуком і Ярославським, Фірташем і Медведчуком. Всі вони паразитують на українцях і всім їм байдуже до України. Гроші, гроші, гроші ось мета життя олігарха. Гроші підмінюють олігарху Бога і неважливо якої він національності, - написав депутат Київради Ігор Мосійчук у своєму фейсбук.

"В Україні зараз війна. Народна війна з агресором. Є ворог зовнішній це Путінська Російська Федерація а ворог внутрішній: це олігархи та їхні прихвосні. Я твердо переконаний, що зовнішнього ворога ми зможемо перемогти лише тоді коли подолаємо внутрішнього. Зараз скажу річ яку всі знають але бояться сказати. Затягування АТО і як результат гибель десятків а то й сотень українців це в першу чергу справа рук олігархів, які перетворили війну на бізнес і які роблять свій підлий гешефт на крові яку проливають наші патріоти захищаючи територіальну цілісність країни", – додав екс-заступник батальйона "Азов".

Зараз ви читаєте новину «Україна опинилась на порозі антиолігархічної революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі