пʼятниця, 26 серпня 2022 02:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські захисники нищать росіян на півдні - ліквідували ворожий вузол звʼязку

Українські захисники нищать росіян на півдні - ліквідували ворожий вузол звʼязку
Укрїнські військові ліквідували 20 солдатів Росії. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські захисники знищили ворожий вузол зв'язку 98-го парашутно-десантного полку в Дудчанах та склад боєприпасів в Нововоскресенському на Херсонщині.

Збройні сили завдали точних ударів по позиціях ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому, повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Також українські бійці ліквідували 20 російських солдатів та дві одиниці автотехніки. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін хоче виснажити українців та змінити владу у Києві - Пентагон

"Нашою авіацією нанесено удари по районах зосередження підрозділів та складу боєприпасів в Архангельському та Бурханівці, а також по засобах ППО ворога в Херсоні та Нововоскресенському", - ідеться у повідомленні.

Загарбники зосереджують зусилля на утриманні займаних позицій, продовжують обстріли із ствольної та реактивної артилерії, застосовують авіацію та ракетні удари.

Українські військові відбили росіян на Бахмутському, Авдіївському і Краматорському напрямках. Знищили командні пункти тактичних груп артилерії ворога на південному фронті.

За 183 дні Збройні сили України знищили 45 850 російських окупантів, 4242 їхніх броньованих машин, 1929 танків і 234 літака.

Зараз ви читаєте новину «Українські захисники нищать росіян на півдні - ліквідували ворожий вузол звʼязку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі