пʼятниця, 13 липня 2018 15:40

Українці оригінально нагадали Трампу про Сенцова перед зустріччю з Путіним

Українці оригінально нагадали Трампу про Сенцова перед зустріччю з Путіним
Українські активісти у Twitter створили флешмоб #SaveOlegSentsov. Фото: Facebook/EvromaidanSOS

Українські активісти у Twitter створили флешмоб #SaveOlegSentsov. Це зробили, щоб нагадати президенту США Дональду Трампу перед зустріччю з президентом Росії Володимиром Путіним про незаконно засудженого Олега Сенцова.

"13 липня останній робочий день перед зустріччю Трампа та Путіна у Гельсінкі. Давайте нагадаємо Президенту США, що одним із ключових питань на цих перемовинах має стати звільнення Олега Сенцова та усіх заручників Кремля. Президент США веде світову політику у Twitter. Тож зайдіть на свій профіль та клікніть на автоматичний твіт", - написала у Facebook спільнота Євромайдан SOS.

Перейшовши за посиланням, користувач побачить пропозицію твітнути англійською мовою повідомлення: "Дональд Трамп, нагадайте Путіну, що настав час звільнити Сенцова та всіх українців, утримуваних у заручниках Кремлем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трохи надії": чого чекати Україні від зустрічі Трампа і Путіна

Активісти додали до Facebook-допису малюнок, на якому Путін простягає Трампу закривавлену руку з дописом англійською: "Містер Трамп, не забудьте помити ваші руки!".

Перед тем, как поехать на саммит НАТО в Брюссель, президент США Дональд Трамп дал журналистам небольшой комментарий о предстоящей встрече с президентом РФ Владимиром Путиным. По словам Трампа, Путин является соперником. Трамп также добавил, что у него есть для Путина небольшой подарок. Но какой - будет известно после встречи, которая состоится в следующий понедельник.

Зараз ви читаєте новину «Українці оригінально нагадали Трампу про Сенцова перед зустріччю з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі