пʼятниця, 28 жовтня 2022 14:50

Українців потішили прогнозом на вихідні

Українців потішили прогнозом на вихідні
У Києві в суботу буде хмарно, але тепло. Фото: pixabay.com

Субота буде в Україні теплою: +14...19°С.

А вже в неділю трохи похолоднішає, повідомила 28 жовтня синоптикиня Наталка Діденко.

"Тому завтра краще побути більше на вулиці. Звісно, з усіма пересторогами та як струм дозволятиме узгоджувати плани. 29 жовтня ще також імовірний дощ, переважно невеликий, у західних і північних областях. На решті території без опадів, а на півдні навіть очікується сонячна погода", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг і мороз вже у листопаді: народний синоптик шокував прогнозом

У Києві в суботу буде хмарно, проте тепло: до +16...17°С.

"Практично найтепліший день з найближчої синоптичної перспективи, хоча й з невеликим дощиком. Надалі стане холодніше, але ще будуть підстрибування градусів вгору. Навіть уночі "мінусів" не видно. Тому уважно спостерігаємо за уточненими прогнозами, шукаємо в інтернеті світлодіодні лампи недорогі, ділимося безпечними способами розігрівання їжі. Можна переміщуватися в інший район до сусідів чи родичів – якраз і ноги потренувати. А ввечері обліплювати кав'ярні з генераторами", – додала Діденко.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже в останні роки ми не бачимо суворих зим.

Зима цьогоріч розпочнеться із коливання температур. Наприкінці грудня настане період "суцільного мінуса", прогнозує народний синоптик Володимир Деркач.

Зараз ви читаєте новину «Українців потішили прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі