четвер, 04 січня 2024 12:51

Україна опиниться під впливом циклонів Annelie та Brigitta

Завтра циклони Annelie та Brigitta, під впливом яких опиниться Україна, зумовлять вологу погоду.

Дощ та мокрий сніг вночі йтимуть практично повсюди. Водночас на півдні країни навіть можливі завтра сонячні прояснення, повідомляє синоптикиня Наталія Діденко.

"Вдень хлопець-антициклон Hannelore все ж не дасть дівчатам-циклонам нормально попліткувати і витіснить опади з заходу, центру та півдня. Із 7 січня в Україну почне заходити знову арктичний холод, найсильніші морози найбільш ймовірні на Сумщині та Чернігівщині. Проте вже з 11 січня знову температура повітря почне підвищуватися", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Завтра дівчата-циклони, Annelie та далека Brigitta, під впливом яких опиниться Україна, зумовлять вологу погоду
Завтра дівчата-циклони, Annelie та далека Brigitta, під впливом яких опиниться Україна, зумовлять вологу погоду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода здивує: синоптики оновили прогноз на четвер

Температура повітря буде протягом завтрашнього дня високою, +2...9ºC. Уздовж північних районів свіжіше: від -3ºC до +2ºC.

У Києві 5 січня очікується місцями невеликий дощ чи мокрий сніг. На дорогах слизько та мокро. Температура повітря протягом п'ятниці буде дивною: вночі 0...+3ºC зміняться вдень 0...-2ºC. Тому надвечір ожеледиця зміцніє.

У Києві 4 січня вночі буде 0...-2ºC, а вдень +3...6ºC. Пройде дощ. 5 та 6 січня ще затримається порівняно тепла погода. А 7-8 січня знову очікується зниження температури повітря.

Зараз ви читаєте новину «Україна опиниться під впливом циклонів Annelie та Brigitta». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі