четвер, 04 січня 2024 06:13

Погода здивує: синоптики оновили прогноз на четвер

Погода здивує: синоптики оновили прогноз на четвер
У Києві 4 січня буде хмарно. Фото: pixabay.com

4 січня погода буде мінливою: від відлиги до опадів.

Протягом дня температура в Україні коливатиметься від +3°С до +8°С, повідомили в Укргідрометцентрі.

На Закарпатті та на південному сході країни очікується помірний дощ. У північно-східних регіонах та у Карпатах прогнозують сніг та мокрий сніг. У південних районах - без опадів. Вранці у північній та північно-східній частинах на дорогах місцями ожеледиця.

Температура повітря у Харківській, Полтавській та Київській областях становитиме від +2°С до -3°С. Протягом дня температура у Закарпатті, Прикарпатті та на півдні країни очікується в межах +7...12°С. На Чернігівщині та Сумщині синоптики прогнозують -1...6°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні кардинально зміниться погода

У Києві 4 січня буде хмарно. В регіоні пройде невеликий мокрий сніг із переходом у дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Швидкість південно-західного вітру становитиме 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря вдень становитиме +3...8°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть вдень близько +5°С.

Синоптики спрогнозували, якої погоди чекати українцям у перший місяць 2024 року.

Середня місячна температура повітря передбачається у межах 0...-4 градусів морозу. Водночас на Закарпатті, у Криму, Одеській та Херсонській областях буде 0...+2 тепла, що на 1,5-2 градуси вище за норму, сказали в Укргідрометцентрі.

Зараз ви читаєте новину «Погода здивує: синоптики оновили прогноз на четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі