субота, 13 червня 2020 13:29

У ЗСУ зареєстрували 19 нових випадків захворювання коронавірусом

У ЗСУ зареєстрували 19 нових випадків захворювання коронавірусом
У ЗCУ за добу зареєстровано 19 нових випадків зараження коронавірусом. Фото: Reuters

У Збройних силах України за добу зареєстровали 19 нових випадків захворювання коронавірусом.

Наразі, стан здоров'я пацієнтів задовільний. Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проїзд у Крим відкриють за кілька днів

"За минулу добу зареєстровано дев'ятнадцять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що з загальної кількості інфікованих, семеро перебувають у Чернівецькому та Рівненському військових госпіталях. В ізоляторі військової частини Київської області знаходяться четверо хворих. Ще 1 військовослужбовець перебуває в ізоляторі військової частини. Його перевезуть до Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь".

Станом на 13 червня в Збройних силах України загальне число хворих коронавірусом становить 173 особ, одужало 169 осіб, летальних випадків зафіксовано 4.

536 особи перебувають на ізоляції (в тому числі самоізоляції).

З 10 червня, на додачу до можливості перетнути КПВВ за наявності гуманітарних підстав, українська влада ухвалила рішення відкрити в обмеженому режимі 2 КПВВ на Донбасі - "Мар'їнка" (Донецька область) та "Станиця Луганська" (Луганська область) - для руху громадян з соціально-гуманітарною метою.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ зареєстрували 19 нових випадків захворювання коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі