понеділок, 11 липня 2022 07:26

Спецтема: Війна Росії проти України

У ЗСУ розповіли про ситуацію на півдні України

У ЗСУ розповіли про ситуацію на півдні України
У готовності до ракетних ударів противник утримує два носії крилатих ракет морського базування "Калібр". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку російські окупанти зосереджують зусилля на недопущенні наступу українських підрозділів Сил оборони.

Ворог на півдні здійснив обстріли із ствольної артилерії в районах населених пунктів Осокорівка, Добрянка, Ольгине, Велика Костромка, Біла Криниця, Калинівка, Киселівка, Любомирівка, Кобзарці, Червона Долина, Широке, Партизанське, Котляреве, Посад-Покровське та Прибузьке, повідомили вранці 11 липня в Генеральному штабі Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський віддав наказ звільнити південь України: в Держдумі РФ відреагували

"В акваторії Чорного та Азовського морів корабельне угруповання противника основні зусилля зосереджує на ураженні важливих об'єктів військової та цивільної інфраструктури крилатими ракетами, блокуванні дій і засобів Військово-морських сил та Державної прикордонної служби України", – йдеться в повідомленні.

У готовності до ракетних ударів ворог утримує два носії крилатих ракет морського базування "Калібр".

"Українські воїни стійко тримають оборону та готові до будь-яких змін у оперативній обстановці. Триває ураження ворожих командних пунктів різного рівня та складів боєприпасів", – звітує Генштаб.

Президент України наказав військовим деокупувати південні регіони. Для цього збираються мільйонні бойові сили, які будуть оснащені західною зброєю, повідомив міністр оборони Олексій Резніков. Військовове керівництво має розробити плани по звільненню.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ розповіли про ситуацію на півдні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі