вівторок, 18 липня 2017 13:36

У Василя Сала рак крові - терміново потрібне лікування

У 14-річного Василя Сала із міста Кривій Ріг гострий лімфобластний лейкоз - рак крові. Діагноз поставили після різкого підвищення температури. Її не вдавалося збити, жарознижувальні ліки й антибіотики не допомагали.

  У Василя Сало рак крові - терміново потрібне лікування
У Василя Сало рак крові - терміново потрібне лікування

"Наприкінці січня у Васі піднялася висока температура, потім раптово спала.Ми подумали, що просто організм так відреагував на тренування. Записали його на секцію з бойового мистецтва. Поступово син став втрачати вагу, хоча і харчувався нормально. 1 березня все повторилося - температура підвищилася до 40 градусів. У поліклініці сказали, що це вірус, і приписали антибіотики. Але інших симптомів застуди або грипу не було. Через деякий час зробили пункцію. Виявили бласти в крові. Тоді й діагностували рак. Васі дали інвалідність до 18 років. Ми почали лікування у Кривому Розі, через нього у сина стався інсульт. На додаток до всього, у нього токсичний гепатит, доводиться робити перерви в хіміотерапії. Аналізи невтішні і нам радять їхати в Білорусь. У нас були відкладені на чорний день гроші, але після обстежень, аналізів, хіміотерапій їх не стало. Майже всі препарати доводиться купувати самим. Лікування коштує дуже дорого, а ще потрібна підтримуюча терапія. Я в повному жаху і розпачі, не знаю, що робити. Як врятувати сина. Будь ласка, допоможіть перемогти цю хворобу. Так хочеться, щоб мій Василько жив", - каже мати хлопця Наталія Валеріївна.

Моб. телефон матері Наталії - 097 403 88 20, батька Євгена - 067 942 57 87. Волонтер Володимир Середа 063 580 66 01.

Картка Приватбанку 5168 7573 2099 8430, Сало Євген.

  У Василя Сало рак крові - терміново потрібне лікування
У Василя Сало рак крові - терміново потрібне лікування
Зараз ви читаєте новину «У Василя Сала рак крові - терміново потрібне лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі