вівторок, 14 квітня 2009 14:15

У Тбілісі підрізали трьох учасників акції протесту

У Тбілісі підрізали трьох учасників акції протесту
Двом молодим учасникам акції опозиції біля будівлі парламенту, яка проходить шосту добу з вимогою відставки президента Грузії Михайла Саакашвілі, нанесені ножові поранення.

"Інцидент стався в ніч на 14 квітня біля будівлі тбіліської школи N1, яка знаходиться по сусідству з будівлею парламенту. Ножові поранення різного ступеня тяжкості були нанесені учасникам акції невідомими особами", - повідомив один з активістів молодіжного руху "9 квітня" Дачі Цагурія.

Цагурія відзначив, що постраждалі були негайно доставлені до лікарні, де їм була надана перша допомога. Один з них досі залишається в лікарні під спостереженням лікарів.

"Представникам правоохоронних органів вже повідомили у зв"язку з тим, що сталося", - сказав Цагурія.

Напередодні, близько 14.00 дня, до початку масштабної акції на проспекті Руставелі, в Александровському саду (який розташований на протилежній стороні вулиці від будівлі парламенту), ножове поранення отримав чоловік у віці близько 60 років. Як він пізніше заявив журналістам, його поранили за те, що він публічно висловлював свою підтримку опозиції.

За матеріалами Новости-Грузия

Зараз ви читаєте новину «У Тбілісі підрізали трьох учасників акції протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі