неділя, 14 травня 2006 16:13

У Таджикистані ведмідь відкусив дівчинці руку

Душанбінська школярка Ліза Шмякіна, донька російських військових з Таджикистану, терміново потребує дорогої операції по імплантації правої руки, якою вона позбулася в результаті трагічної події під час відвідин місцевого зоопарку. Ведмідь, що знаходився в клітці, разом із протягнутим коржиком відкусив дівчинці руку до самого плеча.

Директор зоопарку Мамаджон Мірзоєв розповів, що за останні п"ять років це вже третій випадок нападу хижих тварин на дітей. Як правило, це відбувається при спробах годування тварин, що категорично заборонене правилами поведінки при відвідинах зоопарку.

Разом з тим, у двох з трьох випадків на дітей нападав один і той же ведмідь. Минулої осені саме він покусав малюка, відкусивши п"яту, яку лікарі зуміли пришити.

- Уже той перший випадок повинен був стривожити фахівців зоопарку, тому що звір, який скуштував людській крові, стає вдвічі небезпечний. Ведмеді ж, на вигляд дуже благодушні, в житті украй непередбачувані, - сказав один з місцевих біологів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Таджикистані ведмідь відкусив дівчинці руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі