середа, 31 липня 2013 04:50

У США літак здійснив аварійну посадку через задимлення

У США літак здійснив аварійну посадку через задимлення
Фото: ria.ru

Літак американської авіакомпанії American Eagle, який прямував з Нью-Йорка в канадський Монреаль, здійснив аварійну посадку в аеропорту міста Олбані (штат Нью-Йорк) через задимлення в салоні та кабіні пілотів, повідомляє в середу агентство Ассошиейтед Прес.

Як повідомив представник міжнародного аеропорту Олбані Даг Майерс, літак, на борту якого знаходилися 39 осіб, успішно приземлився, в результаті інциденту ніхто не постраждав. В даний час співробітники аеропорту намагаються встановити джерело задимлення.

Аналогічний інцидент стався в понеділок в аеропорту однойменного міста Олбані в штаті Джорджія, коли незаплановану посадку здійснив літак, що слідував рейсом Сідар-Рапідс - Сент-Пітерсберг, у вантажному відділенні якого спрацював датчик диму. Представники авіакомпанії-оператора рейсу Allegiant Airlines так і не уточнили, чи було на борту літака загоряння або датчик диму спрацював з невстановленої причини.

Нагадаємо, 11 липня, в аеропорту Тель-Авіва здійснив аварійну посадку літак, на борту якого перебувало 160 пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У США літак здійснив аварійну посадку через задимлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі