субота, 28 вересня 2019 11:10

У селі Януковича чиновники розікрали гроші на ремонт доріг

У селі Януковича чиновники розікрали гроші на ремонт доріг
Правоохоронці запідозрили чиновників із села, де збудований будинок Януковича. Фото Рейтер

Главам трьох сільрад Київської області повідомлено про підозру за фактом розкрадань 2,4 млн грн, виділених на ремонт доріг.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва, передає Цензор.НЕТ.

"Столична прокуратура за результатами розслідування злочинної схеми з розкрадання майже 2,4 млн грн, виділених на ремонт доріг у Вишгородському районі Київської області, повідомила про підозру главам трьох селищних рад Київської області", - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури.

У прес-службі прокуратури поінформували, що протягом 2017-2018 років службові особи селищ Хотянівка, Новосілки і Нові Петрівці у Вишгородському районі Київської області підписали акти приймання виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що займається ремонтними роботами асфальтових доріг, і перерахували на рахунки компанії більше 20 млн грн.

Правоохоронцями встановлено, що роботи проведені не повно і неякісно, ​​а їх обсяг не відповідає відомостям, зазначеним в документах.

Збитки склали 2,4 млн. грн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодницький назвав підстави для відкриття справи проти Байдена

У селі Нові Петрівці знаходиться Межигір'я – будинок президента-втікача Януковича

Зараз ви читаєте новину «У селі Януковича чиновники розікрали гроші на ремонт доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі