вівторок, 05 лютого 2008 11:59

У Росії покажуть фільм про молодого Путіна

Пітерські події 90-х років з головними героями Володимиром Путіним і Анатолієм Собчаком послужили основою для нового фільму "Поцілунок не для преси", який буде представлений у Москві 5 лютого.

Фільм про "красиву, привабливу дівчину, стюардесу, що прилетіла одного разу до Ленінграда" і закохалася там у "простого ленінградця, самбіста, який  вільно говорить німецькою, досягнув великих висот у політиці", - так описують свою роботу творці кінокартини.

Прообразами головних героїв "Поцілунку не для преси" - Олександра Олександровича Платова (Андрій Панін) і його дружини Тетяни Платової (Дар Михайлова) - стали чинний Президент Росії Володимир Путін  і Людмила Путіна. У фільмі присутні сцени знайомства героя з майбутньою дружиною, весілля, народження дочок, тривале відрядження до Німеччини і багато іншого.

"У нас є можливість поглянути на життя політика з іншого боку. Це не лише той, кого ми бачимо в новинах, на обкладинках журналів, на офіційних прийомах, це ще глава сім"ї, люблячий чоловік, дбайливий батько і син. Він, перш за все, людина. Який він у житті, у сім"ї? Що у нього на душі? Чи залишається у нього в серці місце для кохання? Ось питання, відповіді на які намагаються знайти творці картини. Таких історій мільйони, але таких жінок одиниці. Тих, хто здатний пройти подібний шлях", - повідомляє офіційний сайт картини.

"Фільм - про молоді роки Путіна. Портретної схожості ми не добивалися, а натяки, паралелі, алюзії дають привід для роздуму", - уточнив актор Олександр Бєлявський, що знявся в ролі губернатора, прообразом якого став екс-мер Санкт-Петербурга Анатолій Собчак.

У фільмі також зіграли Раїса Рязанова, Олександр Лойє, Ігор Лагутін і Аліса Богарт, повідомляє ЛІГА.net.

Зараз ви читаєте новину «У Росії покажуть фільм про молодого Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі