середа, 15 жовтня 2008 13:54

У Росії міліціонери помилково розстріляли автомобіль бізнесмена

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю обстріляли в центрі Єкатеринбургу автомобіль бізнесмена, переплутавши його із злочинцем. Про це повідомив постраждалий Олександр Панкратов.

Панкратов заявив, що в минулий четвер він разом з водієм зупинився на перехресті вулиць Карла Лібкнехта і Першотравнева, повідомляє "Газета.ru".

"До машини підбігли чотири людини, спробували відкрити двері і вибити скло. Це їм зробити не вдалося, і тоді вони почали стріляти в передні двері, водій від шоку відійшов і на червоне світло проїхав перехрестя", - сказав постраждалий.

За його словами, про те, що трапилося, постраждалі сказали співробітникам ДПС на площі 1905 року. Через 30 хвилин до екіпажа ГІБДД під"їхали ті, що стріляли, як з"ясувалося, - співробітники УБОП.

Панкратова і водія відвезли в міліцію, але за годину вибачилися і відпустили - бізнесмена міліціонери прийняли за злочинця.

Зараз ви читаєте новину «У Росії міліціонери помилково розстріляли автомобіль бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі