вівторок, 03 липня 2018 22:21

У російському СІЗО побили українського політв'язня Павла Гриба

У російському СІЗО побили українського політв'язня Павла  Гриба
Під час етапування до Ростова-на-Дону політв'язня Павла Гриба побили російські в'язні. Фото: Vchaspik

Російські в'язні побили українського політв'язня Павла Гриба під час етапування до Ростова-на-Дону.

У нього також відібрали всі речі і продукти харчування, про це розповів батько бранця Ігор Гриб на своїй сторінці у Facebook.

"Дві години тому адвокат Марина Дубровіна пробилась до СІЗО-4 на побачення до Павла. Він повідомив, що під час етапування до Ростова-на-Дону був жорстоко побитий іншими російськими в'язнями, коли ті довідались за якою статею Паша звинувачується. Вони забрали всі речі і продукти харчування, які напередодні передали українські консули. Він залишився в одних шортах і майці. Ні засобів гігієни, ні змінної білизни не має. Зі слів Павла, таке ставлення з боку інших в'язнів буде і в подальшому", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали прізвища росіян для обміну на українських політв'язнів - детальний список

Ігор Гриб також сказав, що його сина постійно мучить сильний головний біль та слабкість, а відсутність ліків лише погіршує й без того жахливий стан здоров'я.

Українця Павла Гриба викрали у Білорусі в серпні минулого року. Він поїхав у Гомель на побачення до дівчини, з якою спілкувався у соціальних мережах. 17-річна Тетяна приїхала на зустріч з російського Сочі. Влада Росії звинувачує Гриба в "підготовці теракту". Російський суд продовжив арешт до 4 травня.

Зараз ви читаєте новину «У російському СІЗО побили українського політв'язня Павла Гриба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі