четвер, 22 жовтня 2009 10:02

У Підмосков"ї зарізали однопартійця Путіна

У Підмосков"ї зарізали однопартійця Путіна

У селі Головеньки Наро-Фомінського району Підмосков"я в середу ввечері убитий власник транспортної компанії, депутат міського поселення Кубинки від "Єдиної Росії" Григорій Носіков, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на джерело в правоохоронних органах Московської області.

Тіло підприємця виявила його дружина біля автоматичних воріт їхнього приватного будинку приблизно о 19:30 (за київським часом) в середу.

Спочатку виникла версія, що 48-річний бізнесмен був убитий пострілами в груди, проте експерт встановив, що причиною смерті стала колота рана, сказало джерело.

Одна з версій вбивства пов"язана з підприємницькою діяльністю Носікова, сказало джерело.

В четвер слідчі порушили за фактом вбивства депутата кримінальну справу за частиною 1 статті 105 (вбивство) КК РФ. Максимальне покарання, що передбачається цією статтею, - 15 років позбавлення волі.

Як повідомив агентству представник слідчого комітету, Носіков не був пограбований у момент вбивства. Встановлено, що його смерть наступила в результаті двох ножових поранень в груди.

Носіков був директором приватного автотранспортного підприємства "Залісся", яке займається перевезенням пасажирів в Наро-Фомінському районі.

Носіков був депутатом міської думи Кубинки як мінімум два терміни. 11 жовтня цього року він йшов на регіональні вибори від "Єдиної Росії", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї зарізали однопартійця Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі