субота, 02 березня 2024 20:05

Спецтема: Війна Росії проти України

"У нього є карт-бланш" - Зеленський прокоментував кадрові рішення Сирського

"У нього є карт-бланш" - Зеленський прокоментував кадрові рішення Сирського
Президент Володимир Зеленський прокоментував кадрові рішення Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Фото: скріншот

Президент Володимир Зеленський прокоментував кадрові рішення Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Наголосив, що всі українські командири мають знати фронт, відчувати фронт - реальні потреби. Про це глава держави заявив у вечірньому зверненні наприкінці 738-го дня війни.

Зазначив, що всі командири мають реально бути із солдатами, сержантами. Бути такими, якими потрібно, щоб досягати українських цілей.

"У головкома карт-бланш на кадрові зміни в армії, в штабах, будь-які. На початку тижня після повернення генерал-полковника Сирського з фронту я очікую його з детальною доповіддю та конкретними пропозиціями щодо подальших змін і наших дій", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яких напрямках зосередилися окупанти: Генштаб розповів про ситуацію на фронті

Зеленський також повідомив, що готується подальша робота з партнерами.

"Наші зустрічі, наші перемовини - заради зброї для України, заради безперервності підтримки. Сила потрібна, і від усіх. Треба виграти цю битву. Битву проти зла і також проти зневіри, на яку Путін дуже розраховує. Треба захистити Україну і життя. І ми можемо це зробити", - запевнив він.

Президент підкреслив, що кожен, хто працює на державу, повинен бути в державі, за державу, дбати про державу.

"Про спільні інтереси, а не про якісь особисті. Особисті інтереси - після війни. Зараз усі мають підтримувати оборону, дбати про людей, про збереження життя. Кожен щодня має щось додавати Україні - нашій спільній силі", - підкреслив Зеленський.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що продовжує працювати на Східному фронті.

Він також повідомив про виявлені у бригадах проблеми та анонсував кадрові рішення. Про це генерал написав у соцмережах.

За його словами, протягом трьох днів стало зрозуміло чому у разі однакових показників укомплектування особовим складом, озброєнням та військовою технікою "одним бригадам вдається стримувати ворожі атаки та тримати позиції, а іншим - ні".

Зараз ви читаєте новину «"У нього є карт-бланш" - Зеленський прокоментував кадрові рішення Сирського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі