вівторок, 08 березня 2022 17:41

"У справжнього чоловіка й мікрофон справжній": мережу заполонили меми з Кімом і Зеленським
13

Веселі меми й фотожаби стали зброєю для українців під час нападу країни-окупанта Росії. У картинках, що розповсюджуються у мережі, висміюють рашистів і підкреслюють сильні сторони українських політичних лідерів. Героями мемів часто стають президент Володимир Зеленський, радник ОП Олексій Арестович та голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. До свята жіночності й весни 8 березня їх зобразили з букетами та жартом, що стосується сильних сторін політика.

Добірку мемів із ключовими фігурами українського сьогодення виклала поетеса, піарниця, виконавиця Тетяна Власова. Вона склала тот секс-символів України сьогодні.

"Найбільш оптимістичний і такий, що піднімає бойовий дух. Віталій Кім став героєм багатьох мемів і фотожаб.

Ну, сьогодні такий день, що можна 😉.

Дівчата, хто у нас зараз головний секс-символ країни?

😍 Віталій Кім
😍 Володимир Зеленський
😍 Олексій Арестович
😍 Привид Києва
😍 ЗСУ всі разом
😍 Валерій Залужний
😍 Віталій Кличко
😍 Юрій Гудименко

Або ваш варіант", - написала Власова.

Віталій Кім став героєм фотожаб через позитивні відео
Фото: facebook
Віталій Кім став героєм фотожаб через позитивні відео
Віталій Кім став героєм фотожаб через позитивні відео
Віталій Кім став героєм фотожаб через позитивні відео
Віталій Кім став героєм фотожаб через позитивні відео

Підпис на фото Володимира Зеленського - "У справжнього чоловіка і мікрофон справжній" натякає на нещодавний зашквар президента РФ Путіна, на відео якого помітили монтаж - президент водив рукою крізь "домальований" мікрофон. Підпис до фото Олексія Арестовича натякає на його вміння заспокоювати публіку, а Віталій Кім - повідомляє про те, що українці повернули собі Миколаївський аеропорт. Також героєм позитивних мемів і фотожаб часто стає льотчик-ас, якого прозвали "привид Києва".

Художники створюють картини й плакати, які піднімають бойовий дух українців. У сюжетах оспівують силу й мужність ЗСУ та підступність держави-агресора Росії.

Зараз ви читаєте новину «"У справжнього чоловіка й мікрофон справжній": мережу заполонили меми з Кімом і Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі