вівторок, 28 серпня 2007 08:45

У Москві затриманий ізраїльський терорист

Оперативники департаменту боротьби з організованою злочинністю і тероризмом МВС і співробітники Інтерполу затримали в московському аеропорту Домодедово громадянина Ізраїлю, який знаходився в міжнародному розшуку за статтею "тероризм".

Співзасновника однієї з приватних компаній, 45-річного підполковника в запасі ізраїльській армії оперативники затримали напередодні увечері в аеропорту при проходженні митного контролю на рейс Москва - Тель-Авів. Його ім"я не називається. Затриманий іноземець якийсь час знаходився в Росії у справах своєї фірми, використовуючи при цьому паспорт з виправленим прізвищем і ім"ям.

В кінці 80-х років підозрюваний в одному з таборів брав участь в підготовці бойовиків для наркокартелів. В ході слідства йому вдалося сховатися. У 1989 році суд Колумбії заочно засудив громадянина Ізраїлю по статті "тероризм" до десяти років і восьми місяців позбавлення волі, після чого він був оголошений в міжнародний розшук, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Москві затриманий ізраїльський терорист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі