четвер, 29 травня 2008 19:54

У Москві влаштували виставку найпрестижніших автомобілів і мотоциклів

На щорічній виставці в Москві представлена маса "тюнінгованих" машин: гільйотинні двері, тоненькі смужки замість гуми, могутні движки. Для консерваторів і любителів старовини виставлені гарні ретро автомобілі, повідомляє Авто@mail.ru.

Для любителів екстриму виставлено Caparo T1, потужність двигуна якого - тисяча кінських сил на тонну ваги. Його зроблено в Англії інженерами, які раніше працювали в команді McLaren.

Dodge Viper - екзотика навіть на московських дорогах, а тут був представлений не простий, а один з наймогутніших автомобілів у світі від ательє Hennessey. Його потужність - понад 1 000 "конячок".

Wiesmann - частий гість на російських виставках, але все одно продовжує дивувати незвичайним дизайном. Але, попри свою зовнішність, в технічному плані Wiesmann GT є цілком сучасним автомобілем. Під капотом - V8 від BMW.

Серійні автомобілі - теж не промах. Audi R8 може й не вражає величезним об"ємом двигуна, але вже давно довів, що на треку стає грізною зброєю, яку не в силах обігнати й набагато швидші суперники.

Попри те, що Jaguar і Land Rover присутні на виставці утретє, ним нічого доводити не треба. Лінійка справжніх джентльменських машин в актуальному білому світлі немов натякає на білу кістку власника і випромінює розкіш.

"Land Rover з 1948 року виробляє тільки престижні автомобілі 4х4 з незрівнянною широтою можливостей, а Jaguar є втіленням стильності і витонченого смаку, тому наша участь в Super Car & Bike цілком логічна", - говорить Дмитро Колчанов, Генеральний директор Jaguar Land Rover Росія. Land Rover представив свою флагманську модель - знаменитий Range Rover, а також - Range Rover Sport. Обидві моделі - у версії Supercharged. Jaguar представлений спортивним Jaguar XKR і абсолютно новим Jaguar XF.

Lexus влаштував презентацію новітнього IS F. П"ятилітровий двигун має потужність 417 кінських сил. У парі з цим движком працює нова 8-ступінчаста автоматична коробка передач.

Мастодонт Escalade - улюбленець тюнінгових ательє - вражає розмірами, а його недавно представлений в Росії побратим CTS сліпить відвідувачів голлівудською усмішкою, вірніше, хромованими ґратами.

Представлена також ціла низка рідкісних італійських мотоциклів, кожен з яких - справжній витвір інженерного і стилістичного мистецтва. На противагу їм на іншому кінці залу стоять брутальні Harley Davidson.

Виставка закривається першого червня. Адреса виставки - Ленінградське шосе, 39.

До першого ж червня в Києві у виставковому центрі "Київекспоплаза" проходить спеціалізована автовиставка "ВААІД Kyiv Automotive Show 2008", ініціатором і організатором якої є Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і дилерів, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Москві влаштували виставку найпрестижніших автомобілів і мотоциклів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі