вівторок, 06 жовтня 2009 15:51

У Москві розвісили плакати "Хохол - русскому не брат" (ФОТО)

У Москві з"явилася серія провокаційних рекламних плакатів, направлених проти корумпованості чиновників, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та спивання російської нації.

Їх без належного дозволу на лайтбоксах розмістила група соціально активних жителів російської столиці. Як розповіли автори, плакати клеїлися в ніч на понеділок, 5 жовтня, в різних місцях. Проте до полудня наступного дня вони вже були зірвані або переклеєні.

Так на одному з плакатів написано "Кури. Бухай. Рожай уродов", а внизу - "При молчаливом согласии Правительства Москвы и при поддержке компании Ягуар" [алкогольний напій].

Ще два постери присвячено конфліктам Росії з Грузією і Україною. Так, на одному з них написано "Грузин русскому - не товарищ", а на другому - "Хохол русскому - не брат".

У обох випадках з іронією наголошується, що інформаційним спонсором нібито виступає Перший канал. Щоправда, в ситуації з Грузією указується, що це нібито програма прокремлівського руху Наши, а в другому - компанії Газпром.

Ще один плакат був присвячений корупції в рядах правоохоронних органів.

На ньому написано "Водитель пропусти шикарную иномарку со спецсигналом. Мы спешим работать, а не разворовывать". Внизу постера був розміщений логотип ДІБДР (ГИБДД - рос.) Москви.

При цьому автори провокаційної кампанії стверджують, що зробили всі плакати на особисті кошти. Скільки всього постерів вони розмістили в Москві, не уточнюється.

Цензор, ADME.ru

Зараз ви читаєте новину «У Москві розвісили плакати "Хохол - русскому не брат" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

135

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі