пʼятниця, 09 жовтня 2009 12:55

У Москві помер кримінальний авторитет Япончик

У Москві помер кримінальний авторитет Япончик

У приватній клініці на Каширському шосе в Москві вранці 9 жовтня помер кримінальний авторитет В"ячеслав Іваньков, відомий також як Япончик, повідомляє "Росбалт" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Причиною смерті Япончика стали наслідки поранення в живіт, яке він отримав в результаті замаху на його життя.

Замах на Іванькова був здійснений увечері 28 липня 2009 року у ресторану "Тайський слон" на Хорошевському шосе. У Япончика вистрілив снайпер, коли кримінальний авторитет виходив із закладу. Куля потрапила Іванькову в живіт, відразу ж після події він був доставлений в Боткінську лікарню, де переніс чотиригодинну операцію.

1 серпня Япончик був переведений з реанімації в звичайну палату, його стан оцінювався як стабільний. Через декілька днів, за даними Life.ru, у 69-річного кримінального авторитету почався перитоніт, і йому була зроблена екстрена операція.

За версією слідства, снайпер стріляв в Іванькова з припаркованої неподалік від входу "Газелі". У момент пострілу Япончик пригнувся, і куля потрапила йому не в груди, куди цілився снайпер, а в живіт, пошкодивши кишечник в п"яти місцях.

Слідчі вважають, що Япончик був убитий через конфлікт серед кримінальних угруповань. За однією з версій, кримінальний авторитет, що постійно проживав за кордоном, повернувся до Росії незадовго до замаху, щоб улагодити суперечку в кримінальних колах, що контролюють московський ігровий бізнес, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві помер кримінальний авторитет Япончик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі