понеділок, 18 лютого 2008 15:48

У Мінську затримані Олександр Мілінкевич та інші з опозиціонер (ФОТО)

18 лютого біля полудня на площі Перемоги затримані лідер оргкомітету руху "За Свободу" Олександр Мілінкевич, а також його помічники Алесь Логвінец і Олексій Ковальцов. Як повідомили в прес-службі руху, вони прямували на Жовтневу площу, де планувався мітинг індивідуальних підприємців.

Зараз затримані знаходяться в будівлі слідчого комітету МВС. "Їх тримають окремо один від одного і допитують як свідків по акції підприємців, яка пройшла в Мінську 10 січня", - сказала співробітниця прес-служби.

Стало також відомо, що приблизно в 12.15 на вулиці Енгельса в центрі Мінська були затримані активіст підприємницького руху Олександр і правозахисник Вячеслав Сивчик. По телефону Сивчик встиг повідомити, що їх затримали співробітники кримінального розшуку Ленінського району Мінська. Свої дії вони мотивували тим, що у них "виникли питання" до Макаєва і Сивчика. Де зараз знаходяться затримані, невідомо.

На Жовтневій площі Мінська міліція затримала Ольгу Козуліну, дочку екс-кандидата в президенти Олександра Козуліна, який відбуває покарання в колонії "Вітьба-3". Про це повідомив правозахисник Ігор Ринкевич.

Козуліна була затримана після того, як розвернула на Жовтневій площі, де сьогодні повинен був пройти мітинг індивідуальних підприємців, розтяжку "Свободу ІП!"

Співробітники міліції вирвали у неї розтяжку, посадили в машину і відвезли, за попередніми даними, в Центральне РУВД Мінська, повідомляє Тuт.BY.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську затримані Олександр Мілінкевич та інші з опозиціонер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі