четвер, 31 березня 2022 07:39

Спецтема: Війна Росії проти України

У Лисичанську загорілося нафтове сховище, у Сіверськодонецьку – школа
5

У Лисичанську загорілося нафтове сховище.
Фото: Фото: t.me/luhanskaVTSA
У Лисичанську загорілося нафтове сховище.
У Лисичанську загорілося нафтове сховище.
Постраждалих і загиблих лисичан годинами неможливо було забрати з вулиць.
Постраждалих і загиблих лисичан годинами неможливо було забрати з вулиць.

Через обстріли російських окупантів у містах Лисичанськ і Сіверськодонецьк на Луганщині зайнялися десятки будинків, школа й нафтове сховище.

Постраждалих і загиблих лисичанців годинами неможливо було забрати з вулиць, повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у Telegram.

"Це наслідки ворожих дій 30 й 31 березня. Росіяни б'ють з усіх видів важкого озброєння. Якщо раніше в Лисичанську люди почувалися доволі безпечно в порівняні із ситуацією в інших містах області, то вчора, певно, не залишилося жодного мікрорайону, куди б не влучив "руський мир". Кожна з трьох основних частин населеного пункту потерпала від артилерії та градів. Зруйнованих будинків десятки", - розповів Гайдай.

У Лисичанську дві людини загинули, двоє дітей перебувають у важкому стані.

"У Сіверськодонецьку зайнялася школа, а в Лисичанську - нафтове сховище, - ідеться в повідомленні. - Для швидшої локалізації вогнища туди скерували посилений наряд рятувальників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський - послам: Не буде зброї і санкцій - шукайте нову роботу

Упродовж доби ЗСУ відбили п'ять атак ворога на Луганщині й Донеччині. Зокрема українські захисники знищили 10 танків, 18 одиниць броньованої та 13 одиниць автомобільної техніки, 15 артилерійських систем. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один ворожий літак, три безпілотних літальних апарати противника та одну крилату ракету.

У Лисичанську росіяни поранили родину з чотирьох людей. Двох дітей в тяжкому стані госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «У Лисичанську загорілося нафтове сховище, у Сіверськодонецьку – школа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі