понеділок, 27 вересня 2010 18:12

У Криму показали силу українських ракет (ФОТО)
26

У Криму відбувся один з етапів комплексу навчань з органами військового управління та військами і силами "Взаємодія – 2010".

Навчання пройшли на полігоні Державного науково-випробувального центру ЗС України "Чауда". Сюди для проведення бойових стрільб із зенітно-ракетних комплексів "Бук-М1" та С-300 прибули воїни-зенітники з усіх регіонів України.

За ходом практичних дій спостерігали міністр оборони Михайло Єжель, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Григорій Педченко.

Від Повітряних Сил були залучені визначені бойові обслуги трьох зенітних ракетних бригад, восьми зенітних ракетних полків, 184 одиниці озброєння та військової техніки, понад 950 осіб особового складу, а також літаки Су-27.

Загалом під час бойових стрільб за два дні було випущено 28 зенітних керованих ракет по 12 мішенях. Усі мішені були збиті.

Тактичні навчання підрозділів Сухопутних військ ЗСУ з бойовою стрільбою також відбудуться 27 - 30 вересня на Львівщині, Житомирщині та Миколаївщині.

Зараз ви читаєте новину «У Криму показали силу українських ракет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі