пʼятниця, 03 вересня 2010 09:39

У кримських дитячих санаторіях виявили низку порушень

У кримських дитячих санаторіях виявили низку порушень

Протягом літнього сезону прокуратура Криму виявила низку порушень в дитячих оздоровчих закладах.

Як повідомляє прес-служба відомства, під час низки перевірок були встановлені факти функціонування оздоровчих установ без отримання відповідних дозвільних документів і актів прийому.

У Євпаторії не була приведена в порядок територія табору, на якій громадилися бетонні плити, котрі впали, що стало причиною отримання дитиною серйозної травми, за фактом чого прокуратурою порушена кримінальна справа. У Феодосії для прийому дітей використовувалися будови, не введені належним чином в експлуатацію.

Також прокуратурою виявлені порушення при організації харчування дітей. Зокрема, йдеться про відсутність супровідних документів на продукти, порушення технології приготування їжі і недотримання норм харчування.

Крім того, співробітники відомства стежили за тим, щоб дитячі оздоровчі заклади не простоювали, а також щоб на їхню територію не було посягань. Так, прокуратурою пред"явлений позов про відміну рішень про передачу в оренду 8,3 га земель табору в Сімферопольському районі, внесені протести про відміну рішень про відчуження 4,4 га території табору у Феодосії.

Лига

Зараз ви читаєте новину «У кримських дитячих санаторіях виявили низку порушень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі