четвер, 14 січня 2010 14:52

У Києві збільшилась кількість травмованих тварин

У Києві збільшилась кількість травмованих тварин

У Києві через ожеледицю страждають не тільки люди, але й домашні тварини - ветеринарні клініки заповнені так, як і травмпункти.

За словами жінки, яка відвідала ветклініку в Дніпровському районі, її вихованець посковзнувся, і тепер потрібно ходити на перев"язки і уколи.

"Ми живемо на першому поверсі, кіт вистрибнув з вікна на вулицю, послизнувся і травмував об лід лапу", - розповіла ще одна власниця домашньої тварини.

Ветеринар приватної клініки на Березняках Інна Соболєва підтверджує: кількість травмованих тварин збільшилася в кілька разів.

"Щодня приводять з розтягненнями, вивихами суглобів, лап і зривом кігтів. Раджу одягати на тварин взуття або ж натирати подушечки спеціальними кремами, які можна купити в зоомагазинах", - сказала Соболєва.

Комунальники обіцяють, що найближчим часом ситуація покращиться, але, за їхніми словами, 16 мільйонів гривень, які виділив мер Києва Леонід Черновецький на ліквідацію наслідків снігопадів, не вистачить.

"Тільки п"ять мільйонів гривень піде на закупівлю 15-ти тисяч тонн солі, які нам зараз необхідні. Крім того, машини потрібно заправляти, купувати їм запчастини. Із 300 машин у нас нових лише 20, решта експлуатуються ще з радянських часів", - розповів Георгій Глинський, гендиректор корпорації Київавтодор.

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Києві збільшилась кількість травмованих тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі