понеділок, 19 травня 2008 16:08

У Києві будуть оформляти закордонні паспорти для всіх громадян України

У Києві будуть оформляти закордонні паспорти для всіх громадян України

У понеділок в Києві відкрився загальнодержавний центр оформлення і видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

У цьому центрі на вул. Саксаганського, 4 зможуть оформити і отримати закордонний паспорт всі українці, незалежно від реєстрації і місця проживання, повідомив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко на відкритті центру. "Тут, у цьому центрі, будь-який громадянин, незалежно від того, в якій області живе, може отримати паспорт за 3,10 і 30 днів", підкреслив Ю.Луценко.

Глава МВС назвав відкриття центру "Завершенням першого етапу удосконалення системи автоматичної видачі закордонного паспорта".

Ю.Луценко акцентував увагу на тому, що "такий центр є єдиним". Разом з тим, керівник відомства пообіцяв, що вже через місяць на вул. Богдана Хмельницького, в Києві, буде відкритий центр для оформлення і видачі закордонних паспортів для киян і жителів Київської області. "А до кінця року аналогічні центри будуть у всіх регіонах України для того, щоб громадяни, незалежно від місця проживання, могли оперативно отримувати паспорти", - резюмував Ю.Луценко.

Також на відкритті центру глава МВС вручив мільйонний паспорт для виїзду громадянина України за кордон.

За інформацією департаменту зв"язків з громадськістю і міжнародної діяльності, центр створений на базі Державного департаменту у справах громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «У Києві будуть оформляти закордонні паспорти для всіх громадян України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі