середа, 17 вересня 2008 09:25

У китайському селі знайшли качку-курку, яка боїться води (ФОТО)

Коли китайський фермер Фу Хайвен розгледів уважніше куплену качку, він дуже здивувався: замість перетинчастих качиних лапок у птаха виявилися курячі ніжки. Крім того, качка-курка жахливо боїться води, пише Ananova.

Цікаві сусіди з села Ханджін і з містечка Сиченг буквально натовпами приходять в будинок до Фе, щоб подивитися на дивовижного птаха. За словами господаря чудо-качки, він купив птаха в червні, але протягом перших 10 днів не помічав в ній нічого дивного.

Проте через деякий час він звернув увагу на те, що її поведінка істотно відрізняється від поведінки інших качок. "Вона ніколи не ходить купатися на річку з іншими качками, напевно, тому що боїться води", - розповів Фе.

Варто відзначити, що в Китаї качка-курка вже не перший "мутант". На початку липня місцева свиня народила справжнісінького монстра - порося з головою мавпи. "Він жахливо огидний", - говорили місцеві жителі. Ще б пак, адже замість традиційного "п"ятачка" народилося чудисько з двома тонкими губами, маленьким носом і двома великими очима. Його задні ноги вдвічі довші передніх, тому ходити порося не може - тільки стрибати.

Зараз ви читаєте новину «У китайському селі знайшли качку-курку, яка боїться води (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі