четвер, 04 березня 2010 19:24

У кіоску "Шаурма" азербайджанці налагодили наркоторгівлю

У кіоску "Шаурма" азербайджанці налагодили наркоторгівлю

Співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС у Черкаській області затримано групу людей, які займалися торгівлею наркотиків та психотропних речовин.

До її складу входять українці й азербайджанці.

"Убозівцями було затримано 54-річного громадянина Азербайджану, який організував наркобізнес на території Черкас. Організатор налагодив надійний ланцюг. Завдання учасників групи: перевезення наркотичних засобів, пакування і збут. Зокрема, гашиш ввозився в Україну з Середньої Азії", - розповіли правоохоронці .

У Черкасах члени злочинної групи збували наркотичні засоби та психотропні речовини у заклади торгівлі або громадського харчування.

"В одному із кіосків "Шаурма" син організатора працював кухарем-продавцем. Не лише продавав наркотики, а й давав координати інших наркоторговців. Клієнтами злочинної групи були й малолітні", - розповів Gazeta.ua начальник УБОЗу у Черкаській області Ігор Грушевський.

Під час обшуку на квартирах учасників організованої групи вилучено вже розфасовану наркотичну речовину марихуану, вагою близько 17 кг. Знайшли майже 3 кг гашишу, метамфетам і амфетамін, а також - 176 тис. грн. готівкою.

Загальний оборот із реалізації наркотичних засобів кожної організованої злочинною групою ланки складав в середньому 50 тис. грн. за місяць. Організатор групи особисто розподіляв кошти, частину з яких витрачав на придбання чергової партії наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «У кіоску "Шаурма" азербайджанці налагодили наркоторгівлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі