середа, 03 березня 2010 09:00

У Дніпропетровську спокійно можна купити галюциноген

У Дніпропетровську спокійно можна купити галюциноген
У Дніпропетровську в одній з торговельних мереж з продажу імпортних ароматичних речовин продають суміші трав із вмістом галюциногенів.

Про це повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС в Дніпропетровській області Іван Олійник на брифінгу.

За його словами, такі висновки зробили експерти п"яти спеціальних лабораторій у Дніпропетровську, Харкові, Криму та Києві.

Олійник зазначив, що виявлені психоактивні речовини наразі не входять до переліку заборонених до продажу в Україні наркотичних речовин. Водночас, за його словами, Головне управління МВС у Дніпропетровській області планує звернутися до Кабінету міністрів України з проханням доповнити список виявленими галюциногенами.

Олійник наголосив, що перевірка торговельної мережі і подальша експертиза трав"яних сумішей, які продаються в цих магазинах, була проведена після звернення до міліції депутатів Дніпропетровської міської ради, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську спокійно можна купити галюциноген». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі