пʼятниця, 26 лютого 2010 08:54

На Полтавщині затримали групу наркоторговців

На Полтавщині затримали групу наркоторговців

Працівники сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків Кобеляцького районного відділу міліції затримали групу осіб, що займалася збутом психотропних речовин на території району.

За інформацією Віри Гомонюк із Кобеляцького РВ ГУМВС України в Полтавській області працівники міліції у складі старшого оперуповноваженого Івана Савченка, оперуповноваженого Сергія Безручко спільно з дільничними інспекторами Олександром Коліньком та Валерієм Несторенком вийшли на осіб, що займалися збутом амфетаміну. Під час обшуку квартири одного із спільників правоохоронці вилучили 8 пакунків цього психотропного препарату. При обшуку приватного будинку у 26-річної співмешканки міліціонери виявили ще 1 пакунок амфетаміну.

Попередньо, у ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції задокументували чотири випадки збуту наркотичної речовини.

По факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України.

На даний час триває досудове слідство, встановлюються шляхи надходження амфетаміну до Кобеляк та місце його виготовлення.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині затримали групу наркоторговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі