середа, 13 січня 2010 09:32

Севастопольська міліція накрила групу наркоторговців

Севастопольська міліція накрила групу наркоторговців
Співробітники кримінального розшуку Нахімовського райвідділу міліції УМВС України в місті Севастополі затримали групу з трьох чоловік, яка впродовж двох років займалася незаконним збутом наркотиків на території міста.

Як повідомила помічник начальника Нахімовського райвідділу міліції зі зв"язків з громадськістю і ЗМІ Оксана Владишевська, група спеціалізувалася на розповсюдженні наркотичних засобів - ацетильованого і синтетичного опію, а останні декілька місяців перед затриманням також продажем пігулок "екстазі".

В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, всі учасники групи були затримані в один день. Відразу після затримання міліціонери провели три санкціоновані обшуки в квартирах, де проживали зловмисники. Під час обшуку було вилучено 30 мілілітрів ацетильованого опію, пігулки, які наркодилери продавали молодим людям на дискотеках під виглядом наркотичного засобу "екстазі", і гроші в сумі близько 10 тис. грн.

Групу наркодилерів очолював 33-річний севастополець, на рахунку якого не одна судимість. Відносно зловмисників порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 307 КК України - незаконний збут наркотичних засобів. За попередньою оцінкою, вартість проданих наркотиків склала понад 60 тис. грн. Орієнтовно, на "чорному ринку" вартість одного мілілітра ацетильованого опію складає 40-50 гривень, а однієї пігулки "екстазі" - 50 гривень. Зловмисники арештовані. На сьогоднішній день співробітники міліції встановлюють канали постачань наркотиків до Севастополя, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Севастопольська міліція накрила групу наркоторговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі