пʼятниця, 25 грудня 2009 12:16

Бабуся наклала на себе руки, почастувавши онука печивом з марихуаною

Бабуся наклала на себе руки, почастувавши онука печивом з марихуаною

Бабуся, яка потрапила під слідство за годування свого 3-річного онука печивом з марихуаною, покінчила життя самогубством, повідомляє Daily Mail.

4 грудня 44-річна мешканка Денверу (США) Ерін Маркове дала малюкові щонайменше одне печиво, зроблене з додаванням масла конопель.

Наступного ранку вона ледве змогла розбудити свого онука і викликала швидку. За тиждень Маркове наклала на себе руки, а малюк одужав.

Пані Маркове виступала за використання маріхуани в медичних цілях і вживала наркотик для лікування хронічних болів у спині впродовж більшої частини свого життя.

Поліція конфіскувала банку конопляного масла у її будинку, після того як у лікарні було встановлено, що в крові малюка був наркотик.

У жінки була ліцензія на медичне використання марихуани. Того вечора вона зробила конопляне масло і ввечері дала одне печиво своєму онуку разом зі склянкою молока.

Маркове жила з чоловіком і трьома синами, один з яких і доводиться батьком малюкові.

Переклад: Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся наклала на себе руки, почастувавши онука печивом з марихуаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі