понеділок, 20 жовтня 2008 17:27

У Хітроу заарештували п"яного пілота

У головному лондонському аеропорту Хітроу арештовано пілота американської авіакомпанії United Airlines, якого підозрюють в тому, що він був п"яний на роботі.

44-річний пілот, який працював в United Airlines, був затриманий поліцією за підозрою в тому, що він приступив до виконання обов"язків в той час, коли вміст алкоголю в його крові перевищував допустимі норми. Пілота попросили "подихати в трубку", після чого офіційно заарештували.

В даний час пілота відпустили на свободу, але він зобов"язаний з"явитися в поліцейську ділянку Хітроу 16 січня. Компанія United Airlines усунула пілота від роботи.

Керівництво авіаліній зробило спеціальну заяву, в якій повідомляється, що вважає безпеку польотів своїм основним пріоритетом, а антиалкогольна політика компанії - одна з найстрогіших в галузі.

"Ми не потерпимо порушень наших правил", - заявили в United Airlines, додавши, що ведуть ретельне розслідування того, що сталося.

Представники авіакомпанії і керівництво аеропорту не називають рейс, на якому повинен був працювати арештований пілот. Проте швидше за все, це був літак, що вилітав в Сан-Франциско.

За правилами, допустимі норми вмісту алкоголю в крові пілотів - приблизно в три рази вищі, ніж для водіїв, повідомляє Бі-Бі-Сі

Зараз ви читаєте новину «У Хітроу заарештували п"яного пілота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі