четвер, 23 липня 2009 11:10

У Харкові відкрили перший автоцентр MAZDA європейського рівня

 

17 липня 2009 року офіційний дилер ДП "АВТО ІНТЕРНЕШНЛ" компанія ООО "Альфа-М ПЛЮС" відкрив перший у Харкові автоцентр MAZDA, виконаний відповідно до європейських вимог до дилерських центрів. Новий автоцентр побудований і обладнаний у повній відповідності до стандартів і вимог MAZDA і є найбільшим в Харкові. Компанія "Альфа-М ПЛЮС" відкриває свої двері і чекає всіх охочих за новою адресою: м. Харків пр. Гагаріна 314-б.

Автомобілі MAZDA захоплюють своїм дизайном і красою, викликають захоплення при управлінні ними. Якщо Ви хочете відчути справжню радість управління автомобілем, відкрити для себе унікальне відчуття ZOOM-ZOOM, то Ви знайдете його в автомобілях MAZDA.


Реалізація автомобілів - не єдина функція нового автоцентра. На 1500 кв.м. загальої площі нового концептуального автоцентра MAZDA компанії "Альфа-М ПЛЮС", окрім автосалону, де представлений повний модельний ряд автомобілів MAZDA, розташований ультрасучасний сервісний центр.

У просторому і світлому шоу-румі можна отримати професійну консультацію при виборі автомобіля, оформленні покупки в кредит, лізинг або страхуванні, а також вибрати аксесуари для свого автомобіля. У зоні відпочинку, клієнти, які оформляють покупку автомобілів MAZDA або чекають автомобіль, що знаходиться на обслуговуванні, можуть подивитися телевізор, ознайомитися зі свіжою пресою, попрацювати в мережі Internet (зона Wifi), випити чашку кави або чаю. Також в салоні є дитячий куточок, де діти мають можливість весело провести час.

Автоцентр MAZDA має зручне розташування, завдяки якому з усіх транспортних магістралей міста, а також з Окружної дороги до нього дуже легко проїхати.На території автоцентру розташований майданчик на 70 автомобілів, де можна легко вибрати автомобіль потрібної комплектації і кольору. За бажанням клієнти автоцентру "Альфа-М ПЛЮС" можуть протестувати моделі, що зацікавили їх.Ультрасучасний сервісний центр на 10 постів устаткований найсучаснішим спеціальним обладнанням для обслуговування і діагностики автомобілів MAZDA. Кваліфікований персонал сервісного центру пройшов спеціальну підготовку. Клієнтам надається повний спектр послуг: планові роботи по технічному обслуговуванню, гарантійне обслуговування, ремонт усіх систем автомобіля, установка додаткового устаткування і аксесуарів, тонування, миття. Для зручності клієнтів сервісного центру організована парковка на 25 автомобілів.

З відкриттям нового дилерського центру MAZDA в м. Харкові в автоцентрі ООО "Альфа-М ПЛЮС" вводиться спеціальна Клубна програма "альфа-клуб" для клієнтів, що дозволяє Учасникам програми накопичувати бонуси за кожну покупку і проведення сервісних робіт, заробляти бонуси під час проведення акцій, обмінювати бонуси на товари, а також розраховуватися бонусами за товари і послуги в автоцентрі, отримувати додаткові послуги і брати участь в розиграшах спеціальних призів.

Усім Клієнтам, що відвідали сервісний центр в період з 17 липня по 31 серпня 2009 року видається Клубна карта START, що надає знижку на всі види робіт, запасні частини і матеріали. Як спеціальні умови до 31 серпня 2009 всі охочі можуть обміняти Дисконтну карту будь-якого дилерського автоцентра на Клубну Карту SILVER "альфа-клуб". Період дії клубних карт необмежений!Наша компанія запрошує всіх в новий автоцентр "Альфа-М ПЛЮС". Ми дуже сподіваємося, що виправдаємо Ваші очікування.

(PR)

Зараз ви читаєте новину «У Харкові відкрили перший автоцентр MAZDA європейського рівня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі