понеділок, 26 липня 2010 14:01

У Харкові на жінку з дев"ятого поверху впала балконна рама (ФОТО)

 

У Харкові балконна рама ледь не вбила 83-річну жінку. Надзвичайна пригода трапилась у п'ятницю ввечері на вул. Іллінській, 59. Зараз харків'янка в реанімації лікарні швидкої і невідкладної допомоги.

Мешканець будинку розповів, що стареньку врятувало те, що вона ходить згорблена.

"Старенька йшла під будинком, і тут їй на спину з 9-го поверху впала двометрова дерев'яна балконна рама. Врятувало від смерті жінку те, що через вік вона йшла зігнута, тому удар прийшовся на спину, а не на голову".

За словами дочки потерпілої Людмили Колюк, її мама йшла до неї додому, щоб полити квіти, оскільки вони з чоловіком були на дачі, - і за нещасним збігом обставин опинилася в небезпечній зоні.

"Зараз мама ще в реанімації, у неї зламано 8 ребер, забити легені, серце. Але вона при тямі, їсть. Правда, за два дні на ліки пішли дуже багато грошей", - нарікає жінка і додає, що заяву в Ленінський райвідділ міліції вона вже написала.

Чи буде порушено кримінальну справу поки невідомо.

Сусіди розповіли, що в квартирі живуть квартиранти, які не раз скаржилися господареві на балконну раму і попереджали, що може статися нещасний випадок.

Через три дні власник квартири вийшов на зв'язок з родичами потерпілої і пообіцяв оплатити лікування жінки.

А ось у Маріуполі Донецької області 30-річний чоловік вижив після падіння з шостого поверху.

У нейрохірургічному відділенні 5-ї міської лікарні повідомили, що у постраждалого важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Проте зараз його стан стабільний.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Харкові на жінку з дев"ятого поверху впала балконна рама (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі