четвер, 29 травня 2008 15:59

У грузинській опозиції виникли розбіжності по бойкоту парламенту

Розбіжності з питання роботи в парламенті Грузії нового скликання виникли між лідерами об"єднаної грузинської опозиції.

Частина лідерів об"єднання Гіоргій Цагарєішвілі, Коба Давіташвілі, Джонді Багатурія і Гіоргій Тортладзе проти бойкоту і виступають за активну політичну боротьбу опозиції в стінах парламенту.

Раніше об"єднана опозиція оголосила про те, що не згодна з офіційними даними підрахунку голосів Центрвиборчкому по травневих парламентських виборах і створює свій "альтернативний парламент". Проти цього рішення виступили дві партії з об"єднання опозиції - Національно-демократична партія і партія "Ми самі", які покинули ряди опозиційної коаліції.

"За нашою інформацією, восени колишній спікер парламенту Ніно Бурджанадзе створить свою політичну партію і матиме опозиційну фракцію в парламенті з числа депутатів від правлячої партії", - сказав Цагарєішвілі.

Виходячи з цього, мета опозиції залишити правлячу партію "Єдиний національний рух" в парламенті без опонентів і зробити найвищий законодавчий орган Грузії однопартійним не буде досягнута, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «У грузинській опозиції виникли розбіжності по бойкоту парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі