четвер, 27 березня 2008 11:04

У Франції презентували бездимні сигарети (ФОТО)

 

Вчора у французькому місті Бордо (Bordeaux) відбулася презентація першої бездимної електронної сигарети Gamucci, яка замість диму виробляє пар.

Як заявляють творці сигареты Гамуччи (Gamucci), насамперед, їх продукт буде популярний у зв"язку із загальним антитютюновим божевіллям в країнах Європи і США, оскільки дозволить курцям насолоджуватися своєю сигаретою не завдаючи незручностей оточуючим. По-друге, за твердженням виробників, шкода для здоров"я зведена до мінімуму, ризики появи раку легенів немає. Курець отримує свою необхідну дозу нікотину без шкідливих смол. По-третє, використання електронної сигарети не приносить майже ніякої шкоди навколишньому середовищу - через відсутність (знову ж таки) шкідливого диму і осоружних бичків.

Вартість одного комплекту складає 78 євро, в який входить одна сигарета, два акумулятори, що перезаряджаються, п"ять змінних картриджів (16 міліграм нікотину кожен), перезарядний пристрій і спеціальна сумочка Gamucci. Додаткові картриджі (11 міліграм кожен), еквівалентні за змістом нікотину пачці звичайних сигарет, продуватимуться приблизно по 2,5 євро за одну штуку. Таким чином, альтернативне "електронно-парове" куріння стане дешевше традиційного, принаймні, в Західній Європі, повідомляє Etoday.

Зараз ви читаєте новину «У Франції презентували бездимні сигарети (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі