середа, 17 січня 2007 15:02

З депутатів, які були на полюванні з Кушнарьовим, взяли підписку про невиїзд

Сьогодні у лікарні міста Ізюм помер депутат Верховної ради України Євген Кушнарьов. У вівторок, 16 січня, його випадково поранив у живіт з мисливської рушниці депутат харківської облради Дмитро Завальний.

У зв"язку з подією міжрайонна Ізюмська прокуратура порушила кримінальну справу. Пізніше її передали в Управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області, повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Кримінальну справу порушили за статтею 128 КК України (Спричинення тяжких або середніх тілесних ушкоджень з необережності).

Обставини поранення соратника Януковича з"ясовує слідчо-оперативна група на чолі з першим заступником начальника кримінальної міліції Харківської області Валентином Фесюніним.

За фактом поранення депутата міліціонери допитали вже 5 осіб, які були з ним на полюванні. З них також взяли підписку про невиїзд. Кого саме допитали інформації поки немає.

"Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «З депутатів, які були на полюванні з Кушнарьовим, взяли підписку про невиїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі