вівторок, 23 лютого 2010 15:27

У Черновецького хочуть продати Стельмаху ділянку у центрі Києва

У Черновецького хочуть продати Стельмаху ділянку у центрі Києва
Депутати Київради мають намір розглянути на засіданні в четвер, 25 лютого, питання про продаж главі Національного банку України Володимиру Стельмаху земельної ділянки по вулиці Золотоворітській, 2а-4 у Шевченківському районі столиці.

Питання про продаж ділянки внесено до порядку денного засідання міськради.

Ділянку планується продати для експлуатації та обслуговування індивідуального гаража голови НБУ.

Крім того, до порядку денного засідання внесено ще 20 питань про продаж земельних ділянок, 49 питань про передачу в оренду або пролонгацію договорів оренди на земельні ділянки, а також 19 питань про передачу громадянам у власність земельних ділянок у різних районах міста.

Порядком денним передбачено також 16 питань про внесення змін до раніше прийнятих рішень Київради, що стосуються земельної та містобудівної сфер.

Нагадаємо, що раніше заступник голови міськадміністрації Олександр Луцький заявив в інтерв"ю муніципальній газеті Хрещатик, що Київська міськдержадміністрація сподівається відновити проведення аукціонів з продажу земельних ділянок у лютому-березні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького хочуть продати Стельмаху ділянку у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі