вівторок, 16 березня 2010 09:29

У центрі Києва з вікна готелю викинувся ірландець

У центрі Києва з вікна готелю викинувся ірландець

15 березня в Києві з вікна тризіркового готелю "Україна" викинувся 21-річний громадянин Ірландії. Попередня версія події – суїцид. Про це повідомив начальник ЦГЗ МВС Києва Володимир Поліщук, передає "Сегодня".

"О 6.20 ранку біля фасадної стіни готелю, вікна якого виходять на Майдан Незалежності, знайшли труп молодого чоловіка. Він впав з великої висоти і пролежав недалеко від входу в готель близько години", - розповів Володимир Поліщук.

Загиблим виявився 21-річний хлопець з Ірландії, який приїхав до Києва разом з батьком за туристичною путівкою 12 березня. Вони зняли два одномісні номери, вартість яких в "Україні" від 660 до 960 гривень за добу.

Робоча версія слідства - суїцид. Напередодні трагедії його бачили в місцевому барі в пригніченому стані - хлопець випивав з батьком. А потім, за попередніми даними, він пішов в інший бар, де познайомився з дівчиною. Повернувшись в номер, хлопець викинувся з вікна 11 поверху, але записки не залишив. Не виключено, що він у момент стрибка був п"яний. У готелі від коментарів відмовляються.

Нагадаємо, 8 березня в готелі "Прем"єр Палас" в Києві 44-річний громадянин Швейцарії також покінчив життя самогубством.

44-річний Нурі Патрік Вольтер викинувся із 6-го поверху готелю "Прем"єр Палас" у Києві.

Упав головою вниз. На момент приїзду "швидкої" був непритомний, потім помер. У речах загиблого міліція знайшла дві записки.

"В одній писав про важкий матеріальний стан, в іншій - про смертельно хвору дочку. В Україні він працював із грудня. Мав свій бізнес, справи не пішли, заборгував багато грошей, зокрема й готелю за проживання. Записки про самогубство писав і раніше, але цього разу вирішив піти з життя. Хвора донька живе у Швейцарії", - розповіла тоді Gazeta.ua 28-річна Марина Макаренко, речник Шевченківського райвідділу міліції столиці.

Вартість найдешевшого номера 5-зіркового готелю "Прем"єр Палас" на розі бульв. Шевченка і вул. Пушкінської - 295 євро за добу.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва з вікна готелю викинувся ірландець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі