середа, 18 травня 2011 08:58

У Бразилії жінці дозволили дивитися порно на роботі

У Бразилії жінці дозволили дивитися порно на роботі

Бразилійка Ана Катаріна Беззера, яка страждає на гіперсексуальність, отримала дозвіл дивитися порно і мастурбувати на робочому місці.

36-річна жінка, що працює бухгалтером, страждає від розладу обміну речовин. Це приводить до гіперсексуальності та постійної заклопотаності Ани. Щоб зняти стрес, який породжують ці явища, жінка змушена мастурбувати.

За визнанням самої бразилійки, мастурбувати їй доводиться багато, іноді - по 47 разів на день. Через це вона вирішила шукати допомоги і захисту у юридичної системи країни, зажадавши через суд підтвердження права на перегляд порнофільмів за робочим комп'ютером.

Справу жінка виграла. Тепер роботодавець зобов'язаний надати їй право дивитися порно і мастурбувати на робочому місці в робочий час.

Нагадаємо, британка Сара Кармен страждає синдромом, який примушує її отримувати по 200 оргазмів на день. Шум потягу, звук працюючого фену або ксероксу - все це здатне примусити дівчину відчути оргазм.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії жінці дозволили дивитися порно на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі