неділя, 18 листопада 2007 17:54

24-річна дівчина отримує по 200 оргазмів на день

24-річна британка Сара Кармен страждає синдромом, який примушує її отримувати по 200 оргазмів на день.

Шум потягу, звук працюючого фену або ксероксу - все це здатне примусити дівчину відчути оргазм. Під час 40-хвилинного інтерв"ю Сара, наприклад, отримала п"ять оргазмів, повідомляє газета News of the World.

Сара Кармен страждає синдромом постійного сексуального збудження, при якому збільшується притік крові до статевих органів.

"Іноді я стільки займаюся сексом, намагаючись заспокоїтися, що мені це надокучає. Чоловікам, з якими я сплю, не доводиться багато старатися, тому що я дуже легко кінчаю", - розповідає Сара.

Через шість місяців у мене було по 150 оргазмів на день

Дівчина говорить, що синдром розвинувся у неї після того, як у віці 19 років їй прописали антидепресанти. "За  декілька тижнів я стала все частіше і частіше збуджуватися. Все почалося в ліжку. Мій хлопець дивувався, наскільки часто я кінчаю. Потім це продовжилося і поза постіллю. Я згадувала про секс, збуджувалася і кінчала. Через шість місяців у мене було по 150 оргазмів на день, іноді їхня кількість сягала 200".

Сара розлучилася зі своїм бойфрендом, а нові партнери ледь виконують її сексуальні запити.

"Часто мені хочеться спустошити себе, випробувавши стільки оргазмів, скільки можу, щоб заспокоїтися. А іноді мені хочеться, щоб моє життя було нормальним", - говорить Сара.

Зараз ви читаєте новину «24-річна дівчина отримує по 200 оргазмів на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі