субота, 14 червня 2008 12:54

У Аргентині страйк перевізників зерна спровокував продовольчу кризу

У Аргентині страйк перевізників зерна спровокував продовольчу кризу
У Аргентині страйк перевізників зерна, сої і кукурудзи продовжується вже три місяці. Протистояння між урядом і фермерами, позбавленими роботи, спровокувало чергову продовольчу кризу в країні, повідомляє Associated Press. Співробітники транспортних компаній перегородили дороги, таким чином, заблокувавши перевезення і іншої сільськогосподарської продукції.

Власники супермаркетів попереджають, що запаси молочних продуктів, фруктів, овочів і м"яса закінчується, особливо важка ситуація складається в провінції. За словами генерального директора Об"єднаної асоціації супермаркетів Хуана Васко Мартінеса, якщо конфлікт не буде дозволений найближчим часом, аргентинські споживачі зіткнутися з браком і інших товарів.

Блокада транспортних шляхів викликала також відчутні паливні проблеми в декількох районах Аргентини, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Аргентині страйк перевізників зерна спровокував продовольчу кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі